Senang restaurant en lounge Zwolle

Welkom bij Senang Zwolle!

Ons restaurant en lounge waar je kunt genieten van alles wat de Oriënt op culinair gebied te bieden heeft. Ons team onder leiding van bedrijfsleider Stefan en chef-kok Lars staan voor jullie klaar om je helemaal senang te laten voelen en je even te doen wanen in de straten van de Oriënt. Schuif aan voor één drankje, een van onze snacks of een Senang menu. Wil je verzekerd zijn van een mooi plekje? Reserveer dan alvast je tafeltje of kom gezellig langs.

On the Menu

In onze Oriëntaalse keuken kun je oneindig blijven variëren en combineren met specerijen en ingrediënten. Om jullie alles aan te kunnen bieden van Japanse yakitori tot Indonesische Rendang zal onze menukaart regelmatig wijzigen.

Onze medewerkers zijn er om advies te geven over het best passende drankje om de middag of avond perfect te maken.

Op de lunchkaart vind je verschillende tosti, buns en sandwiches. De lunch serveren we in het restaurant, maar kan ook meegenomen worden als takeaway voor op kantoor, in het park of lekker thuis.

Bekijk de lunchkaartBekijk de menukaart

Feestje bij Senang!

Ben je op zoek naar een ruimte voor jouw feestje, event of borrel? Dan biedt Senang de perfect oplossing. Vanaf 30 personen is het exclusief af te huren. Kom je met een kleiner gezelschap, vraag dan naar onze mogelijkheden. Geniet van cocktails en onze Oriëntaalse keuken en voel je senang op je eigen feestje.

Openingstijden

Lunch:
Vrijdag – zondag

12:00 – 16:00 uur

Diner:
Donderdag – zondag

17:30 – 23:00 uur

Maandag t/m woensdag is het restaurant gesloten

Contact

Senang Restaurant en Lounge
info@barsenang.nl
(038) 792 01 92

Samuël Hirschstraat 1
8011 PT Zwolle

Parkeren

Parkeerplaats Burgemeester van Roijensingel ±5 min.
Burgemeester van Roijensingel 18,
8011 CT Zwolle

Parkeerterrein Turfmarkt ±10 min.
Bagijnesingel 11,
8021 AC Zwolle